Menu

IMSP Podcast s absolventem Krishnou Ramani

Dnešním hostem IMSP podcastu je Krishna Ramani, vítej!

Krishna žije v současné době v Arizoně a studuje počítačovou vědu na arizonské univerzitě. Na čas strávený v IMSP se dívá jako na čas plný sebeobjevování. S naší moderátorkou Marianou se v podcastu baví o tom, jak ho svoboda v objevování toho, co ho zajímalo ve velmi raném věku, vedla k tomu, že je dnes nezávislý a sebevědomý. I v tradičním vzdělávacím systému se díky těmto schopnostem Krishna dokáže věnovat tomu, co je jeho opravdovou vášní. Pusťte si náš dnešní podcast a dozvíte se víc!

"Jmenuji se Krishna Ramani, IMSP jsem navštěvoval od školky do druhé třídy základní školy. Teď jsem nováčkem na státní univerzitě v Arizoně a studuji počítačovou vědu. Mezi mé koníčky patří basketball, vzpírání a programování. "

IMSP otevřela své dveře poprvé před dvaceti lety. Podcastem IMSP vás provází Mariana Bečková, jedna z prvních absolventek naší školy. Představí vám své spolužáky, absolventy našeho Montessori programu. Poslechněte si jejich zážitky ze tříd IMSP a zkušenosti, co pro ně Montessori znamená dnes.

IMSP PODCAST S ABSOLVENTEM JONÁŠEM ZAPLETALEM

Další články

Nezávislé dítě

Jak podporujeme nezávislost u našich studentů a proč to tak děláme?

Číst dál

Stolování s batoletem

Většina z nás si se svými blízkými ráda zajde někam na večeři. Společné jídlo s někým, koho máte rádi, je zpravidla velmi příjemnou záležitostí: chutné jídlo, konverzace a dobrá společnost.

Číst dál

Štědrost a umění - Projekt Random Gifts of Arts

Na jaře jsme jako součást výuky o hodnotách a umění ve třídách základní školy IMSP zařadili workshop dvou přednášejících z konference TEDxu, Garreta Garrelse a Tima Holmese.

Číst dál

The Little Panda

Pokud vás zajímají akce a aktivity pro děti v Praze na víkend nebo běheme celého roku, podívejte se na web našeho partnera  - www.littlepanda.cz.

Číst dál

Vyrobte si s batoletem domácí mýdlo!

Budete potřebovat jenom 100g mýdla, plastové formičky, kurkumu, vonný olej z citronu nebo pomeranče, čerstvý citron nebo pomeranč a struhadlo.    

Číst dál
15.08.2022
Virtuální prohlídka